Emanuela - artista grupului

16 ani! Emanuela avea doar 16 ani când frica, tristețea, singurătatea au intrat în viața ei, iar psihiatrii au început să îi vorbească despre schizofrenie.
Când a ajuns la SCUT, Emanuela credea că nu poate primi nimic de la viață.
Pas cu pas, zi de zi, Emanuela a intrat în familia SCUT. Acum are prieteni, este creativă, curioasă, energică. Acum știe că, indiferent de boala pe care o are, ea este valoroasă și merită tot ce e mai bun de la viață. 
Ea este artista grupului, în fiecare dimineață ne încântă cu sunetul pianului și ne dăruiește o bucățică din sufletul ei frumos.
Mulțumim, Emanuela! 

Galerie Imagini

Emanuela - artista grupului

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.