SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Copilăria Amaliei a fost grea – în încercarea de a-și proteja copilul de un soț violent și alcoolic, mama ei a luat-o pe Amalia și a fugit de acasă. Pentru o perioadă, au stat la un centru de mame în Făgăraș, însă, din păcate, mama ei nu a avut suficientă putere pentru a avea grijă de ea. Amalia a ajuns într-un centru de plasament, unde a stat pâna la 18 ani.

La vârsta de 18 ani, majoritatea tinerilor stau față în față cu nesiguranța, cu lipsurile, cu teama. Atunci când sunt nevoiți să părăsească centrele de plasament, ei pornesc pe drumul vieții singuri, fără suport și fără a ști ce trebuie să facă.

Amalia a ajuns la noi în anul 2017, atunci când a simțit că nu mai poate face față problemelor și grijilor din viața ei. Aici a primit tot ajutorul de care a avut nevoie (social, psihologic, material și financiar) până a reușit să ajungă pe linia de plutire.

Astăzi, Amalia este o mamă mândră și fericită. Are o fetiță de 1 an și 6 luni pe care o cheamă Evelin și care abia a învățat să facă primii pași. Da, abia acum, pentru că Evelin a fost născută prematur, iar Amalia s-a implicat foarte mult în susținerea și recuperarea fetiței.

Acum, Amalia face pași siguri spre independență. Are o locuință stabilă și lucrează pentru a-și îndeplini visul, acela de a face un curs de manichiură-pedichiură. Și, cel mai important lucru, Amalia face tot ce îi stă în puteri pentru ca fiica ei să aibă o viață diferită.

Amalia este o femeie serioasă, este motivată, dorește să evolueze, este o mamă extrem de iubitoare și implicată în creșterea, educarea și dezvoltarea armonioasă a fetiței.

Amalia ești un exemplu de optimism, putere și perseverență!
Îți mulțumim!


Înapoi

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor