SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Informatii despre site

Drepturile de autor asupra acestui website si continutului sau sunt proprietatea Asociatiei de Servicii Sociale SCUT (SCUT). Toate drepturile rezervate.

Prin accesarea sau utilizarea website-ului, sunteti de acord cu respectarea termenilor de utilizare ai acestui website. In cazul in care nu doriti sa fiti obligat de respectarea termenilor precizati in cele ce urmeaza, nu accesati sau utilizati acest website. SCUT poate modifica Termenii in orice moment si astfel de modificari isi vor produce efectele imediat dupa postarea acestora pe acest website.

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea SCUT, si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de terte parti ori parteneri pe site, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatii.

Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SCUT de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SCUT nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SCUT se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Utilizarea, copierea, redistribuirea sau reproducerea neautorizata, integrala sau partiala, a continutului, in orice forma, este interzisa si poate face obiectul unei actiuni in justitie. Nu aveti dreptul, decat cu acordul nostru expres si scris, sa distribuiti sau comercializati acest continut. De asemenea, nu aveti dreptul sa transmiteti sau depozitati pe orice alt website sau alta forma de sistem electronic de recuperare a datelor.

Pentru dreptul de folosinta ne puteti contacta la: contact@scutbv.ro

Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, SCUT si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

SCUT nu isi asuma nici o obligatie sau responsabilitate pentru nici o eroare sau omisiune prevazuta in informatiile publicate pe website. SCUT nu va fi responsabila pentru nici o pierdere sau paguba, inclusiv dar fara a se limita la pierderi sau pagube indirecte sau succesive si nici pentru pierderi sau pagube in legatura cu pierderile de informatii sau profit ce izvorasc sau sunt in legatura cu utilizarea acestui website.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra se vor administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne: contact@scutbv.ro

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor