SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Fii voluntar! Lumineaza vieti!

În 2002 a fost înființat un Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități. În cadrul acestui centru sprijinim persoane diagnosticate cu boli cronice de sănătate mintală (schizofrenie, cu tulburare bipolară, etc.).

În prezent, sprijinim 20 de beneficiari cu probleme cronice de sănătate mintală și în mod indirect familiile acestora, reducând în mod semnificativ dezechilibrul psihic al acestora.

Ai idei? Ești pasionat de un anumit subiect? Îți oferim posibilitatea de a ține o activitate pe centrul de zi. Activitățile noastre sunt diverse și suntem într-o continuă căutare de activități noi și interesante.

Ai șansa de a ține activități precum: terapie ocupațională, ergoterapie, terapie prin artă, terapie prin muzică, limbi străine (engleză, franceză, italiană, etc.), educație pentru sănătate, club de lectură, club de film, club de teatru, etc.

Dacă îți place să te distrezi și să înveți lucruri noi, te invităm în familia SCUT!

Așteptăm CV-ul tău la adresa de email: diana@scutbv.ro

Pentru alte informații ne poți contacta telefonic la tel: 0757.100.339

Diana Covaci - Coordonator voluntari


Fii voluntar! Lumineaza vieti!
SCUT Braşov
Articol publicat la 13.01.2020.


Înapoi

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor