SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...
Proiecte: EQUILIBRIUM – Be brave

EQUILIBRIUM – Be brave

În perioada 15.09 – 15.11.2023 desfășurăm proiectul EQUILIBRIUM – Be brave, proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov, cofinanțarea proprie fiind asigurată de INDCAR Bus Industries.

Detalii
Proiecte: Explorator pentru viitorul meu

Explorator pentru viitorul meu

În periada 6 septembrie – 6 noiembrie 2021 se desfășoară proiectul "Explorator pentru viitorul meu", proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Detalii
Proiecte: Proiectul CASA NOASTRĂ

Proiectul CASA NOASTRĂ

Asociația de Servicii Sociale SCUT în calitate de partener și Asociația Pentru Persoane cu Dizabilități Fizice Sf. Haralambie Brașov, în calitate de aplicant vor dezvolta în perioada 03.08.2020 - 02.08.2023 proiectul CASA NOASTRĂ.

Detalii
Proiecte: Schimbare in bine pentru  TINEri

Schimbare in bine pentru TINEri

În perioada 15 august - 15 noiembrie 2018, SCUT va demara proiectul SCHIMBARE ÎN BINE PENTRU TINEri ce va avea ca grup țintă 12 tineri cu vârsta de peste 18 ani care provin din medii defavorizate.

Detalii
Proiecte: Premiul internațional Duke of Edinburgh pentru tineri

Premiul internațional Duke of Edinburgh pentru tineri

Programul Duke of Edinburgh's International Award for Young People este un program internațional de dezvoltare personală pentru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, inițiat în 1956 în Marea Britanie.

Detalii
Proiecte: Programul AFTERCARE START - servicii de asistență comunitară

Programul AFTERCARE START - servicii de asistență comunitară

Program pentru integrarea socio-profesională a tinerilor proveniți din medii defavorizate.

Detalii

Înapoi

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor