SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...
Proiecte: Proiectul „Lumea din mintea mea”

Proiectul „Lumea din mintea mea”

Proiectul „Lumea din mintea mea”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov și desfășurat în perioada 01.09.2023 – 31.10.2023, se apropie de final. Toate activitățile au fost interesante și binevenite pentru beneficiarii proiectului.

Detalii
Proiecte: Lumea din mintea mea

Lumea din mintea mea

Asociația de Servicii Sociale SCUT Brașov revine în atenția comunității brașovene prin desfășurarea proiectului ”Lumea din mintea mea” , proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Detalii
Proiecte: BEYOND NORMAL

BEYOND NORMAL

When the World Comes As a Feeling

Detalii
Proiecte: BEYOND NORMAL

BEYOND NORMAL

În perioada 01.07.2022 – 31.08.2022 se desfășoară proiectul „Beyond normal”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Detalii
Proiecte: SCUTieri în acțiune

SCUTieri în acțiune

În perioada 06.09.2021 – 06.11.2021 Asociația de Servicii Sociale SCUT Brașov demarează proiectul "SCUTieri în acțiune", proiect cofinanțat de către Municipiul Brașov, Direcția de Asistență Socială.

Detalii
Proiecte: Oameni printre oameni

Oameni printre oameni

În perioada 15.09.2019 – 15.11.2019 se desfășoară proiectul „Oameni printre oameni”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Detalii
Proiecte: Centrul de zi SCUT - Servicii sociale de zi pentru persoane adulte cu dizabilitati

Centrul de zi SCUT - Servicii sociale de zi pentru persoane adulte cu dizabilitati

În 2002 a fost inființat un Centru de zi pentru persoane cu probleme cronice de sănătate mintală. În cadrul acestui centru pot fi sprijinite persoane cu boli cronice de sănătate mintală și în mod indirect familiile acestora.

Detalii
Proiecte: Valoarea diversității. La un pas de schizofrenie!

Valoarea diversității. La un pas de schizofrenie!

În perioada 01.08.2018 - 30.10.2018 ASS SCUT va demara proiectul “Valoarea diversității. La un pas de schizofrenie!”

Detalii

Centrul Sara - Servicii integrate pentru adulții cu dizabilități

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor adulților cu dizabilități, Asociația de Servicii Sociale Scut, în parteneriat cu Direcția de Servicii Sociale Brașov, a implementat începând cu luna martie 2014, proiectul “Centrul Sara – servicii integrate pentru adulți cu dizabilități”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG. Proiectul s-a finalizat în anul 2016.

Detalii

Înapoi

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor