Tineri pentru TINEri

"Multi oameni au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei".

Această încredere în forțele proprii, în viață, se dorește a fi transmisă și către tinerii proveniți din centrele de plasament, prin intermediul unui program de mentorat. 25 de voluntari din Regiunea Centru vor fi instruiți ca  mentori în cadrul proiectului "Tineri pentru TINEri", derulat in perioada 01.08 - 01.11.2017, de către Asociatia de Servicii Sociale Scut și finantat de Ministerul Tineretului și Sportului la concursul național de proiecte de tineret 2017. 

Voluntarii vor învăța ce este mentoratul, care sunt beneficiile și rezultatele mentoratului, ce face un mentor, gestionarea relației de mentorat. Dar, cel mai important, vor învăța și vor transmite mai departe către tineri, esența mentoratului: cele mai mari satisfacții în viață nu le obținem din ceea ce adunăm pentru noi, ci din ceea ce oferim celorlalți!

Galerie Imagini

Tineri pentru TINEri

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.