Programul Împreună pentru Familii Puternice!

 

Prin programul Împreună pentru Familii Puternice! ne propunem să sprijinim familii defavorizate și cu risc de excluziune socială să rămână împreună cu copiii lor și să atingă un nivel de trai satisfăcător.

Programul a fost o adiție naturală la activitățile ASS Scut și s-a dezvoltat inițial ca și sprijin pentru tinerii încadrați în programul ACP-Independent, care aveau nevoie de sprijin și consiliere parentală. Totodată, prin acest program ajutăm și alte familii aflate în atenția noastră.

 Astfel, acest program vizează direct familii unde cel puțin unul dintre părinți a crescut într-un centru de plasament, familii monoparentale, familii cu membri cu dizabilități și familii cu situație materială critică.

Prin acest program, oferim servicii de consiliere parentală și conjugală, monitorizare pe termen scurt a stării de sănătate a nou-născuților și a mamelor, sprijin în găsirea unui loc de muncă și a unei locuințe,dar și sprijin material.

De asemenea, majoritatea apelurilor umanitare pe care le lansăm sunt în legătură directă cu beneficiarii acestui program, care este finanțat majoritar din donații materiale din comunitate și uneori, donații corporatiste.

Galerie Imagini

Programul  Împreună pentru Familii Puternice!
Programul  Împreună pentru Familii Puternice!

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.