Photovoice: incursiuni foto in lumi putin cunoscute

Proiectul Photovoice face vizibila prin imagini si mesaje lumea unor oameni despre care comunitatea stie prea putin. Persoane cu dizabilitati de diferite feluri (tineri din spectrul autist, cu sindrom down, pesoane cu dizabilitati motorii, persoane cu prbleme de santate mintala) arata prin fotografii cum se bucura ei de viata: prin sport, prin arta, dans, calatorii, jocuri, petreceri cu prietenii, alaturi de fiinta iubita, singuri sau cu prieteni in natura, ingrijind animale dragi si multe altele.

Imaginile sunt prezentate în expoziţii, în cadrul altor evenimente din campanii in comunitate (spectacole, Biblioteca Vie, acţiuni de promovare) sau în expoziţie de sine-stătătoare.

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.