Mama 24/24

Proiectul „Mama 24/24” se desfășoară în anul 2020. Proiectul este posibil datorită implicării persoanelor din comunitatea brașoveană la evenimentul Cercul Donatorilor din cadrul Fundației Comunitare Brașov.

Proiectul „MAMA 24/24” își propune să se asigure că 11 copii vor avea o copilărie fericita și sănătoasă, alături de familia lor. Prin acest proiect, 6 familii cu istoric de abandon, traumă și cu situații materiale dificile, vor fi sprijinite pentru a preveni abandonul copiilor lor.

Pentru depășirea situațiilor acute de criza, părinții vor primi sprijin material și cursuri de parenting. În paralel, părinții aflați în dificultate vor primi sprijin de la voluntari din comunitate (mame din comunitate) prin intermediul unui program de mentorat.

Prin toate acestea, proiectul va ajuta familiile aflate în situație de risc să depășească momentele dificile, să învețe noi abilități și să înceapă să aibă încredere în propriile puteri.

Proiectul „MAMA 24/24” își propune să ofere sprijinul imediat, material și practic pentru ieșirea din situația de criză / risc crescut și împuternicirea mamelor pentru a avea resursele și abilitățile necesare pentru a-și îndeplini visul de a-și crește copiii alături de ele. Toate acestea vor preveni transmiterea traumei către următoarea generație.

Scopul general al proiectului este de a sprijini familiile aflate în dificultate în așa fel încât să prevină abandonul / instituționalizarea copiilor și să stimuleze părinții să asigure o dezvoltare echilibrată a copiilor. 


Galerie Imagini

Mama 24/24

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.