Duke of Edinburgh's International Award for Young People

Programul the Duke of Edinburgh`s International Award for Young People este un program internațional de dezvoltare personală pentru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, inițiat în 1956 în Marea Britanie. Având o extindere globală, peste 8 milioane de tineri au avut acces la acest program, care este prezent în România din anul 1991, extinzându-se la nivel național din anul 2011.

ASS Scut este unitate de implementare a acestui program, începând cu anul 2009, și a reușit să faciliteze accesul la acest program unui număr de peste 400 de tineri, din centrele de plasament și tineri din comunitate.

Folosim acest program ca și mecanism de dezvoltare personală, socio-profesională și integrare comunitară a tinerilor.

În cadrul acestui program, tinerii sunt implicați în diferite activități de dezvoltare personală, de-a lungul a patru secțiuni tematice: Voluntariat, Activități fizice, Abilități personale, Aventură și Proiect Rezidențial. În funcție de implicarea fiecăruia, pot accesa 3 niveluri diferite, și anume Bronz, Argint și Aur.

În perioada 2012-2014, activitățile aferente acestui program derulate de ASS Scut au fost finanțate de către Secretariatul Internațional al Fundației the Duke of Edinburgh`s Award.

În România, programul beneficiază și de patronatul ASR Principesa Margareta și de sprijinul Ministerului Educației. La Scut, derulăm în prezent acest program prin donatii private.

Galerie Imagini

Duke of Edinburgh's  International Award for Young People
Duke of Edinburgh's  International Award for Young People

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.