SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Proiectul Mama 24/24 se desfășoară în anul 2020. Proiectul este posibil datorită implicării persoanelor din comunitatea brașoveană la evenimentul Cercul Donatorilor din cadrul Fundației Comunitare Brașov.

Proiectul MAMA 24/24 își propune să se asigure că 11 copii vor avea o copilărie fericita și sănătoasă, alături de familia lor. Prin acest proiect, 6 familii cu istoric de abandon, traumă și cu situații materiale dificile, vor fi sprijinite pentru a preveni abandonul copiilor lor.

Pentru depășirea situațiilor acute de criza, părinții vor primi sprijin material și cursuri de parenting. În paralel, părinții aflați în dificultate vor primi sprijin de la voluntari din comunitate (mame din comunitate) prin intermediul unui program de mentorat.

Prin toate acestea, proiectul va ajuta familiile aflate în situație de risc să depășească momentele dificile, să învețe noi abilități și să înceapă să aibă încredere în propriile puteri.

Proiectul MAMA 24/24 își propune să ofere sprijinul imediat, material și practic pentru ieșirea din situația de criză/risc crescut și împuternicirea mamelor pentru a avea resursele și abilitățile necesare pentru a-și îndeplini visul de a-și crește copiii alături de ele. Toate acestea vor preveni transmiterea traumei către următoarea generație.

Scopul general al proiectului este de a sprijini familiile aflate în dificultate în așa fel încât să prevină abandonul/instituționalizarea copiilor și să stimuleze părinții să asigure o dezvoltare echilibrată a copiilor.

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor