SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Multi oameni au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei.

Această încredere în forțele proprii, în viață, se dorește a fi transmisă și către tinerii proveniți din centrele de plasament, prin intermediul unui program de mentorat. 25 de voluntari din Regiunea Centru vor fi instruiți ca mentori în cadrul proiectului Tineri pentru TINEri, derulat in perioada 01.08 - 01.11.2017, de către Asociatia de Servicii Sociale Scut și finantat de Ministerul Tineretului și Sportului la concursul național de proiecte de tineret 2017.

Voluntarii vor învăța ce este mentoratul, care sunt beneficiile și rezultatele mentoratului, ce face un mentor, gestionarea relației de mentorat. Dar, cel mai important, vor învăța și vor transmite mai departe către tineri, esența mentoratului: cele mai mari satisfacții în viață nu le obținem din ceea ce adunăm pentru noi, ci din ceea ce oferim celorlalți!

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor