SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Prin programul Împreună pentru Familii Puternice! ne propunem să sprijinim familii defavorizate și cu risc de excluziune socială să rămână împreună cu copiii lor și să atingă un nivel de trai satisfăcător.

Programul a fost o adiție naturală la activitățile ASS SCUT și s-a dezvoltat inițial ca și sprijin pentru tinerii încadrați în programul ACP-Independent, care aveau nevoie de sprijin și consiliere parentală. Totodată, prin acest program ajutăm și alte familii aflate în atenția noastră.

Astfel, acest program vizează direct familii unde cel puțin unul dintre părinți a crescut într-un centru de plasament, familii monoparentale, familii cu membri cu dizabilități și familii cu situație materială critică.

Prin acest program, oferim servicii de consiliere parentală și conjugală, monitorizare pe termen scurt a stării de sănătate a nou-născuților și a mamelor, sprijin în găsirea unui loc de muncă și a unei locuințe, dar și sprijin material.

De asemenea, majoritatea apelurilor umanitare pe care le lansăm sunt în legătură directă cu beneficiarii acestui program, care este finanțat majoritar din donații materiale din comunitate și uneori, donații corporatiste.

Imagini

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor