SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Programul Duke of Edinburgh's International Award for Young People este un program internațional de dezvoltare personală pentru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, inițiat în 1956 în Marea Britanie. Având o extindere globală, peste 8 milioane de tineri au avut acces la acest program, care este prezent în România din anul 1991, extinzându-se la nivel național din anul 2011.

Asociatia de Servicii Sociale SCUT este unitate de implementare a acestui program, începând cu anul 2009, și a reușit să faciliteze accesul la acest program unui număr de peste 400 de tineri, din centrele de plasament și tineri din comunitate.

Folosim acest program ca și mecanism de dezvoltare personală, socio-profesională și integrare comunitară a tinerilor.

În cadrul acestui program, tinerii sunt implicați în diferite activități de dezvoltare personală, de-a lungul a patru secțiuni tematice: Voluntariat, Activități fizice, Abilități personale, Aventură și Proiect Rezidențial. În funcție de implicarea fiecăruia, pot accesa 3 niveluri diferite, și anume Bronz, Argint și Aur.

În perioada 2012-2014, activitățile aferente acestui program derulate de Asociatia de Servicii Sociale SCUT au fost finanțate de către Secretariatul Internațional al Fundației Duke of Edinburgh's Award.

În România, programul beneficiază și de patronatul ASR Principesa Margareta și de sprijinul Ministerului Educației. La SCUT, derulăm în prezent acest program prin donatii private.

Imagini

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor