Produse SCUT

Scut vă oferă ocazia de a face un cadou caritabil unei persoane dragi.
Prin achiziționarea produselor noastre caritabile, puteți să sprijiniți persoane aparținând unor grupuri vulnerabile din comunitatea noastră, banii fiind redirecționați către cazuri urgente, cu risc de excluziune socială.

Încurajăm cadourile călatoare și considerăm că produsele caritabile reprezintă o formă de solidaritate socială și comunitară.

Majoritatea produselor caritabile au fost create de către voluntarii și beneficiarii din cadrul asociației noastre în cadrul sesiunilor de terapie ocupaționala și terapie prin artă.

Fiecare produs caritabil are povestea și identitatea lui.
Descoperă care ți se potrivește!

Pentru întrebări și achiziționare:
Mail: contact(@)scutbv.ro
Tel: 0268 429 623
Tel: 0757 100 339

Galerie Imagini

Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.