Produse SCUT

Scut va ofera ocazia de a face un cadou caritabil unei persoane dragi.
Prin achizitionarea produselor noastre caritabile, puteti sa sprijiniti persoane din grupuri vulnerabile din comunitatea noastra, banii fiind redirectionati catre cazuri urgente, cu risc de excluziune sociala.

Incurajam cadourile calatoare si consideram ca produsele caritabile reprezinta o forma de solidaritate sociala si comunitara.

Majoritatea produselor caritabile au fost create de catre voluntari si beneficiari ai asociatiei noastre in cadrul sesiunilor de terapie ocupationala. Altele reprezinta donatii directe catre Scut.

Fiecare produs caritabil are povestea si identitatea lui.
Descopera care ti se potriveste!

Pentru intrebari si achizitionare:
contact(@)scutbv.ro
0757 100 338

Galerie Imagini

Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT
Produse SCUT

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.