Suntem semifinaliști în Campionatul de Bine

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu copiii orfani sau cu copiii cu dizabilități când se fac mari? Avem cu toții povestea noastră de viață, dar există oameni a căror poveste de viață este plină de obstacole și durere. 
 
Și pentru că la Asociația de Servicii Sociale SCUT lucrăm de 15 ani cu aceste grupuri de persoane, știm cât le este de greu să își găsească echilibrul emoțional, să se integreze în societate, să își găsească un loc muncă și să își atingă potențialul.
Dar la SCUT,  noi chiar credem în potențialul tinerilor din centrele de plasament și adulților cu dizabilități de a trăi cât mai independent, cu puțin ajutor din partea comunității.
 
De aceea, oferim la Centrul de zi SCUT, la domiciliu și direct în centrele de plasament servicii gratuite de sistență socială și psihologică, pentru a-i ghida în drumul spre o viață mai bună. Și pentru că vrem să oferim aceste servicii la cele mai înalte standarde, am început din noiembrie renovările Centrului de zi SCUT, prin care vom dubla spațiul de lucru disponibil pentru activitățile de grup și activitățile de consiliere individuală.
 
Scopul nostru este să strângem 30100 de lei, pentru a duce la bun sfârșit aceste lucrări, până în aprilie 2016. Iar acum ne puteți susține și voi în demersul nostru de a construi un viitor mai bun pentru acești tineri și de a clădi, puțin cu puțin, o societate mai bună.
 
Cum ne puteți susține:
Proiectul nostru "Construim viitorul împreună: sprijină noul SCUT pentru comunitate!", a ajuns în semifinala Campionatului de Bine, o competiție de proiecte cu un impact social puternic lansată de BCR. Proiecte din finală au șansa ca BCR să dubleze suma primită de fiecare organizație.
 
Dacă vreți să fiți alături de noi și de acești tineri, ne puteți susține prin donații direct pe Bursa Binelui, platforma oficială a Campionatului de Bine, prin care puteți dona orice sumă doriți, fără niciun comision. Pentru a trece în etapa următoare, trebuie să strângem 1000 de lei, de la cel puțin 20 de donatori diferiți, până pe 20.01.2016.
Ne puteți susține și spunând cât mai multor persoane despre această inițiativă.
 
Procedura de donație:
Puteți dona online, cu un card de credit sau debit direct aici. Platforma nu percepe niciun comision, indiferent de banca care a emis cardul.
După ce dați click pe butonull Donează vi se va cere numele, prenumele, adresa de e-mail și suma pe care doriți să o donați.
După introducerea acestor informații, se va deschide o pagină nouă și vi se vor cere informațiile cu privire la cardul dumneavoastră, după care puteți confirma plata prin butonul Plătește online.
Veți primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail introdusă de dumneavoastră dar actualizarea donațiilor pe platforma Bursa Binelui poate dura până la 24 de ore.
 
Ne puteți contacta pentru orice altă informație despre proiect și beneficiarii noștri sau pentru informații despre procedura de donație: Maria Chiper -0773 707 282, maria@scutbv.ro.
 
Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat!
 
Cu recunoștință,
 
Echipa SCUT
Asociația de Servicii Sociale Scut
www.scutbv.ro
tel. 0773 707 282

Articol publicat la 11.01.2016.

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.