Sprijina Noul SCUT Pentru Comunitate

Sprijina Noul SCUT Pentru Comunitate
De Ce Să Donez? 
Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu copiii orfani sau cu copiii cu dizabilitati cand se fac mari?
Avem cu totii povestea noastra de viata, dar exista oameni a caror poveste de viata este plina de obstacole si durere.
Ei merita o sansa la o viata mai buna si au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta frumos in comunitate.
Contributia ta este esentiala pentru ca povestea lor de viata sa se schimbe. 
Haide sa construim viitorul impreuna!

Descriere
Din 2002 oferim servicii gratuite de asistenta psiho-sociala copiilor si tinerilor de la orfelinate din Brasov, adultilor cu dizabilitati (preponderent mintale sau intelectuale), si familiilor defavorizate.

Doar in 2014, am avut 360 de beneficiari directi, am investit peste 9800 de ore in servicii gratuite de asistenta si am mobilizat peste 1000 de donatori individuali.Iar acum am hotarat sa renovam Centrul Scut, care este si sediul Asociatiei noastre, si sa dublam spatiul de lucru disponibil prin crearea unui nou etaj.
Scopul Proiectului
30100 de lei pentru finalizarea mansardei Centrului de zi Scut 
Pentru ca stim din experienta cat de mari sunt nevoile oamenilor pe care ii sprijinim, am hotarat sa renovam centrul si sa dublam spatiul de lucru disponibil. Pentru ca ne place ce facem si pentru ca vrem sa ajutam cat mai multe persoane in dificultate din jurul nostru! 

Cui Donez?
Donația merge direct catre cei 52 de tineri de la centre de plasament din Brasov care sunt inclusi in programul nostru AfterCare Start, catre cei 59 de adulti cu dizabilitati care primesc servicii la centru si cei peste 200 de apartinatori, si catre peste 10 familii defavorizate aflate acum in evidenta noastra.

Dar mai ales, donatia merge catre toti beneficiarii nostri potentiali, care asteapta acum o sansa la o viata noua. Si catre noi, Asociatia de Servicii Sociale Scut, care doar in 2014 am investit peste 9800 de ore in servicii gratuite de asistenta psiho-sociala.

Va multumim pentru sprijin!

Articol publicat la 13.10.2015.

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.