Sponsorizare Kronospan - Complexul De Servicii Timiș

V-ați gândit vreodată cum este să trăiești toată viața cu o dizabilitate? Și v-ați gândit vreodată cum este să trăiești toată viața cu o dizabilitate, fără a avea un venit, o casă sau o familie?

La Complexul de Servicii Timiș, 136 de persoane adulte cu handicap aflate în dificultate se află în îngrijirea statului iar noi ne-am hotărât să îi ajutăm.

Astfel, am reușit în parteneriat cu compania Kronospan să oferim centrului și beneficiarii centrului produse diferite: de la alimente (ulei, făină etc.), la produse de îngrijire personală (scutece pentru adulți, șampon etc.) dar și produse de îngrijire medicală (comprese sterile, fașe, alcool sanitar etc.).

Cu această ocazie, compania Kronospan a oferit și dulciuri, pentru a înveseli puțin Paștele celor din complex. Am fost plăcut surprinși de sprijinul oferit de compania Kronospan, care a reușit să se remarce pe piața producătorilor de panouri de lemn, la nivel internațional. Dar compania pune Oamenii, Simplitatea, Preturile mici și Inovarea în centrul activităților din 1897 și nu putem decât să le fim recunoscători pentru că ne-au sprijinit în acest demers.

Le mulțumim și colegelor noastre, Cristina Mirică, Carmen Câmpean și Eszter Cioacă, care au ajuns în Vinerea Mare și astăzi - 3.05.2016, la Timiș pentru a distribui aceste produse. Le mulțumim și reprezentanților Direcției de Servicii Sociale Brașov pentru sprijinul acordat în această inițiativă.

Articol publicat la 03.05.2016.

Link-uri Utile

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.