FII VOLUNTAR, LUMINEAZĂ VIEȚI!!!

FII VOLUNTAR, LUMINEAZĂ VIEȚI!!!

În 2002 a fost înființat un Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități. În cadrul acestui centru sprijinim persoane diagnosticate cu boli cronice de sănătate mintală (schizofrenie, cu tulburare bipolară, etc.).
În prezent, sprijinim 20 de beneficiari cu probleme cronice de sănătate mintală și în mod indirect familiile acestora, reducând în mod semnificativ dezechilibrul psihic al acestora.

Ai idei? Ești pasionat de un anumit subiect? Îți oferim posibilitatea de a ține o activitate pe centrul de zi. Activitățile noastre sunt diverse și suntem într-o continuă căutare de activități noi și interesante.
Ai șansa de a ține activități precum: terapie ocupațională, ergoterapie, terapie prin artă, terapie prin muzică, limbi străine (engleză, franceză, italiană, etc.), educație pentru sănătate, club de lectură, club de film, club de teatru, etc.
Dacă îți place să te distrezi și să înveți lucruri noi, te invităm în familia SCUT!

Așteptăm CV-ul tău la adresa de email:
diana@scutbv.ro
Pentru alte informații ne poți contacta telefonic la:
tel: 0757.100.339 
Diana Covaci - Coordonator voluntari

Articol publicat la 13.01.2020.

Galerie Imagini

FII VOLUNTAR, LUMINEAZĂ VIEȚI!!!

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.