Eu voluntar, Tu?

În data de 4 octombrie 2014, am fost prezenți la a doua ediție a evenimentului ”Eu voluntar, Tu ?” organizat de către Asociația Colors, în colaborare cu Rețeaua de Sprijin Comunitar. Evenimentul s-a adresat celor interesați să devină voluntari, voluntarilor activi, ONG-urilor din județul Brașov și coordonatorilor de voluntari.

Asociația de Servicii Sociale Scut și-a prezentat activitatea, accentuând importanța pe care o au voluntarii în cadrul proiectelor aflate în derulare și a organizat o sesiune de jocuri de echipă. Jocurile propuse s-au axat pe colaborare, comunicare și încredere, cei prezenți experimentând lucrul în echipă într-un mod distractiv. Coordonatorul de voluntari al asociației a particpat la atelierele de informare cu privire la noua lege a voluntariatului.

Articol publicat la 04.10.2015.

Link-uri Utile

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.