Concertul Caritabil "Daruri Și Vise"

Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești puțină speranță în prag de sărbători?

Lucrăm de 15 ani cu tinerii de la centrele de plasament din oraș, adulți cu dizabilități - o bună parte dintre ei fiind de fapt niște adulți-copii, și familii defavorizate. Le oferim servicii gratuite de sprijin psiho-social și diferite activități de grup cu scopul de a-i ajuta să se integreze în societate și să își ridice nivelul de trai. Majoritatea însă trăiesc la limita subzistenței iar iarna, în loc de a fi un prilej de a încetini puțin ritmul și de a sărbătoari în familie, este adesea un prilej de griji în plus.
 
Și pentru că vrem să îi ajutăm să fie mai independenți, vrem să asigurăm continuitatea activităților noastre în anul următor și astfel să diversificăm șansele de integrare în societate și pe piața muncii pentru beneficiarii noștri.

Pentru susținerea acestui demers, vă invităm la a patra ediție a Concertului Caritabil “Daruri și Vise”, ce va avea loc în data de 4 decembrie 2015, la Sala Patria, de la ora 19:00.

În acest an, pentru cauza noastră vor concerta Analia Selis, Mariano Castro și Mihail, cu participarea specială a Marianei Pachis, care va anima concertul cu proiecții live de “sand art”.

Toate biletele costă 50 de lei și sunt puse în vânzare la Șt.O.Iosif, la Bookcity și la tel.: 0773 707 282.

Vă așteptăm cu mare drag. Noi ajutăm. Voi ajutați. Ei au o șansă!
  
Ioana Șerb
0751 093 620
Director Executiv
Asociația de Servicii Sociale SCUT  
Mai multe despre Concertul Caritabil din acest an, aici. https://www.facebook.com/events/561161284048266/
 
 
Evenimentul este susținut de: Magic FM, Primăria Municipiului Brașov, TVS, Asociația Culturală Libris și librăria Bookcity.

Evenimentul este sponsorizat de: SEP Mobile, Editura Adevărul Divin, Hotelul Kolping, Aqua Carpatica, Complexul Ambient, Floralia, Hotelul Armatti și Casa de Turtă Dulce.

Concertul este organizat în cadrul Proiectului Centrul Sara – servicii integrate pentru adulții cu dizabilități, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Articol publicat la 11.11.2015.

Link-uri Utile

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.