Voluntariat

La Scut, ne bazăm pe sprijinul voluntarilor noștri pentru a acoperi nevoile identificate ale beneficiarilor și pentru a susține visurile acestora.

În fiecare zi, nenumărate persoane din jurul nostru au nevoie de sprijin, pe toate palierele vieții, în vederea menținerii echilibrului emoțional și îmbunătății calității vieții. Alături de Scut, poți să îti aduci contribuția la îmbunătățirea vieții cuiva și la sprijinirea impactului Scut în comunitate.

Oferim programe personalizate de voluntariat și practică, sub mentoratul unei echipe motivate și experimentate. Așteptăm de la voluntarii noștri flexibilitate, creativitate, empatie, simț al responsabilității, maturitate emoțională și curaj.

Puteți voluntaria alături de noi în 4 moduri diferite:

1. Voluntariat specializat: pentru studenți sau profesioniști în diferite domenii, precum asistență socială, psihologie, kinetoterapie, asistență medicală, etc., care doresc să facă voluntariat/practică pe un anumit domeniu;

2. Voluntariat general: voluntariat pentru diferite activități ale Asociației;

3. Voluntariat pe evenimente: voluntariat pentru evenimente specifice ale Asociației Scut;

4. Voluntariat pe strângere de fonduri: dacă vreți să strângeți fonduri sau bunuri pentru Scut, la inițiativă proprie sau cu sprijinul nostru.

Suntem flexibili și deschiși la sugestii. Credem că fiecare dintre noi poate produce o schimbare în bine în viața cuiva, prin implicare.

Pentru detalii, ne puteți contacta la:
Mail: diana@scutbv.ro 
Tel: 0757 100 339


Te așteptăm!

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.