SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

La SCUT, ne bazăm pe sprijinul voluntarilor noștri pentru a acoperi nevoile identificate ale beneficiarilor și pentru a susține visurile acestora.

În fiecare zi, nenumărate persoane din jurul nostru au nevoie de sprijin, pe toate palierele vieții, în vederea menținerii echilibrului emoțional și îmbunătății calității vieții. Alături de SCUT, poți să îti aduci contribuția la îmbunătățirea vieții cuiva și la sprijinirea impactului SCUT în comunitate.

Oferim programe personalizate de voluntariat și practică, sub mentoratul unei echipe motivate și experimentate. Așteptăm de la voluntarii noștri flexibilitate, creativitate, empatie, simț al responsabilității, maturitate emoțională și curaj.

Puteți voluntaria alături de noi în 4 moduri diferite:
1. Voluntariat specializat: pentru studenți sau profesioniști în diferite domenii, precum asistență socială, psihologie, kinetoterapie, asistență medicală, etc., care doresc să facă voluntariat/practică pe un anumit domeniu;
2. Voluntariat general: voluntariat pentru diferite activități ale Asociației;
3. Voluntariat pe evenimente: voluntariat pentru evenimente specifice ale Asociației SCUT;
4. Voluntariat pe strângere de fonduri: dacă vreți să strângeți fonduri sau bunuri pentru SCUT, la inițiativă proprie sau cu sprijinul nostru.

Suntem flexibili și deschiși la sugestii. Credem că fiecare dintre noi poate produce o schimbare în bine în viața cuiva, prin implicare.

Pentru detalii, ne puteți contacta la:
Mail: diana@scutbv.ro
Tel: 0757 100 339

Te așteptăm!

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor