Rapoarte

Ca și furnizor de servicii sociale, activitatea noastră este foarte variată și provocatoare. Găsiți aici informații cu privire la activitățile și inițiativele noastre.

Atasamente

SCUT-scut_raport_de_activitate_anual_2014-20150803 Raportul anual al Asociației de Servicii Sociale Scut, pentru anul 2014: activități, proiecte, provocări și realizări (limba română).
SCUT-scut-association-of-social-services:-annual-report-2014-20150803 Raportul anual al Asociației de Servicii Sociale Scut, pentru anul 2014: activități, proiecte, provocări și realizări (limba engleză).
SCUT-raport-de-activitate-2017-20180326 Ca și furnizor de servicii sociale, activitatea noastră este foarte variată și provocatoare. Găsiți aici informații cu privire la activitățile și inițiativele noastre.
SCUT-raport-pentru-proiectul-"schimbare-in-bine-pentru-tineri"-20181122 În perioada 23 august - 15 noiembrie 2018, ASS SCUT a demarat proiectul "SCHIMBARE ÎN BINE PENTRU TINEri" ce a avut ca grup țintă 12 tineri cu vârsta de peste 18 ani care provin din medii defavorizate: tineri dezinstituționalizați, fără adăpost, în șomaj/ fără loc de muncă, din familii monoparentale, în risc de sărăcie și excluziune socială, etc. Scopul proiectului a fost creșterea calității vieții în rândul tinerilor defavorizați, prin dezvoltarea unui program de socializare și dezvoltare personală, în vederea promovării egalității de șanse pentru acești tineri. Printre activitățile principale ale proiectului s-a numărat organizarea și desfășurarea unei tabere de 12 zile (în Zărnești, la Hostel Piatra Craiului), în cadrul căreia s-a realizat: un training de dezvoltare personală si dezvoltare abilități soft skills, activități de socializare, recreere și mișcare corporală prin dans (cursuri de dans) și orientare montană. Proiectul a fost cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.