Ramona Pintea

Ramona Pintea

"In 1989, chiar dupa revolutie, a venit din strainatate la noi la liceu un camion cu banane si portocale care sa fie distribuite copiilor. Cand am primit acel pachet, am fost foarte impresionata de faptul ca o persoana care nu ne cunoaste, se gandeste la noi si ne daruieste ceva. In acel moment, mi-am promis ca intr-o buna zi sa fiu si eu "intr-o pozitie" de unde sa-i ajut pe cei din jurul meu. Dupa mai multi ani am realizat ca in "acea pozitie" te afli mereu. Oricand poti sa daruiesti. Poti darui timpul tau, un sfat la un moment important, un ceai cald intr-o zi de iarna geroasa."

Ramona Pintea este vicepresedinta Asociatiei de Servicii Sociale Scut si membru al Bordului Director din anul 2010, implicandu-se in strategia de dezvoltare a Asociatiei si in actiunile de fundraising.

In viata personala, Ramona este pictorita si locuieste in Bucuresti impreuna cu familia.

Email: ramona.pintea@gmail.com

Echipa SCUT

Ramona Pintea
Ioana Serb
Mariana Busuioc
Diana - Maria Covaci
Alina Leahu

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.