Loredana Oltean

Loredana Oltean

“Dimensiunea succesului tău este măsurată de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes” - Robert Kiyosaki.

Loredana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Școala de formare în Psihoterapie – Psihodrama Clasică și masterul de Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică. S-a alăturat echipei noastre în ianuarie 2018, din dorința de a împărtăși cunoștiințe cu ceilalți și de a oferi suport, ajutor și susținere.

Email: loredana@scutbv.ro

Echipa SCUT

Ramona Pintea
Ioana Serb
Mariana Busuioc
Loredana Oltean
Diana - Maria Covaci

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.