Diana - Maria Covaci

Diana - Maria Covaci

Diana a absolvit ciclul de licență în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare, specializarea Asistență Socială, și a intrat în echipa SCUT în ianuarie 2018. Acum urmează Masteratul Asistență și Dezvoltare Comunitară în cadrul Universității Transilvania. 

„Cred cu tărie că fiecare dintre noi are un potențial de neimaginat dar avem nevoie de cineva care să ne arate calea spre autorealizare. Simt că în SCUT am ocazia să ajut oamenii să se dezvolte și cel mai important să îi susțin atunci cand au cea mai mare nevoie”. 

Email: diana@scutbv.ro

Echipa SCUT

Ramona Pintea
Ioana Serb
Mariana Busuioc
Diana - Maria Covaci
Alina Leahu

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.