Alina Leahu

Alina Leahu

Alina a absolvit în 2005 Facultatea de Sociologie și Psihologie, secția Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și apoi masteratul „Tehnici și abilități de intervenție în comunitate". 
Din 2007 s-a mutat în Brașov, unde și-a adus aportul în comunitate pe mai multe căi (în Serviciul de Asistență Comunitară din cadrul Direcției de Asistență Socială, Psiholog școlar, ateliere de dezvoltare personală pentru copii). A urmat o formare umanistă, în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română (Institutul S.P.E.R.).
Alina a intrat în echipa SCUT în ianuarie 2020. 

„Visez la o lume în care trăim Simplu, manifestăm Recunoștință pentru ceea ce Suntem, putem face și avem, oferim Iubire și Zâmbim mult. Aduc cu mine acest vis la SCUT! ”

Email: alina@scutbv.ro

Echipa SCUT

Ramona Pintea
Ioana Serb
Mariana Busuioc
Diana - Maria Covaci
Alina Leahu

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.