SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...
Echipa: Ramona Pintea

In 1989, chiar dupa revolutie, a venit din strainatate la noi la liceu un camion cu banane si portocale care sa fie distribuite copiilor. Cand am primit acel pachet, am fost foarte impresionata de faptul ca o persoana care nu ne cunoaste, se gandeste la noi si ne daruieste ceva. In acel moment, mi-am promis ca intr-o buna zi sa fiu si eu 'intr-o pozitie' de unde sa-i ajut pe cei din jurul meu. Dupa mai multi ani am realizat ca in 'acea pozitie' te afli mereu. Oricand poti sa daruiesti. Poti darui timpul tau, un sfat la un moment important, un ceai cald intr-o zi de iarna geroasa.

Ramona Pintea este vicepresedinta Asociatiei de Servicii Sociale Scut si membru al Bordului Director din anul 2010, implicandu-se in strategia de dezvoltare a Asociatiei si in actiunile de fundraising.

In viata personala, Ramona este pictorita si locuieste in Bucuresti impreuna cu familia.


E-mail Ramona Pintea

Echipa SCUT


Echipa: Ramona Pintea
Echipa: Ioana Serb
Echipa: Mariana Busuioc
Echipa: Diana - Maria Covaci
Echipa: Alina Leahu
Echipa: Dezso Mirela
Echipa: Caras Alexandra - Gabriela
Echipa: Hosu Roxana - Ioana

Înapoi

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor