Despre Noi

 Asociația de Servicii Sociale SCUT (SCUT) este o organizație non-profit din România. Împreuna cu echipa, voluntarii și susținătorii noștri, încercăm să construim o lume în care toți oamenii au șanse egale de a fi fericiți și unde au acces egal la servicii de îngrijire și sprijin comunitar. Trecem dincolo de prejudecăți și stigmate sociale, bariere instituționale și constrângeri economice pentru a ajuta cele mai defavorizate grupuri de persoane din comunitatea noastră.

Din anul 2000 de când ne-am înființat, suntem în continuă căutare de soluții pentru ca oamenii în dificultate din jurul nostru să aibă sprijinul necesar. În cei aproape 20 de ani de activitate, SCUT a sprijinit peste 1000 de oameni să își construiască o viață mai bună. Printre aceștia, putem menționa tineri proveniți din centrele de plasament, adulți cu dizabilități, copii, tineri și familii dezavantajate din județul Brașov.

Partenerul nostru institutional pentru strangerea de donatii din Regatul Unit este Northern Ireland Romanian Partnership Committee (reg. no.: NIC100402), condus de Richard Holmes, membru al Consiliului Director in asociatia noastra.

La SCUT, credem în potențialul fiecaruia iar în toată activitatea noastră, încercăm să îi abilităm pe beneficiarii noștri să trăiască într-un mod cât mai independent.

Te invităm să ne cunoști mai bine prin intermediul acestui web site.

Bine ai venit!

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.