Haide in Echipa Scut!

Asociatia de Servicii Sociale Scut Brasov cauta un asistent social si un psiholog cu norma intreaga, care sa ii ajute pe beneficarii nostrii sa aiba o viata mai frumoasa. 

Cerinte:
- studii universitare de specialitate
- cunostinte despre specificul grupurilor vulnerabile cu care lucreaza Scut ( persoane cu dizabilitati psihice, copii din centrele de plasament, tineri care au iesit din sistemul de ocrotire de stat, familii in risc social)
- dorinta de invatare
- dinamism, dorinta de implicare, motivatie
- alte abilitati: comunicare, empatie, lucru în echipa 

Persoanele interesate sunt rugate sa depuna  CV-ul si scrisoarea de intentie pana  15.11.2017,  la adresa contact@scutbv.ro
Dupa selectia Cv-urilor, interviurile vor avea loc la sediul asociației din Brașov, str. Țebea nr. 16.

Vă dorim succes!

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.