Clubul de Educație AfterCare Start

BRAȘOV HEROES reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat  în cadrul unei curse cu obstacole.

Pe data de 12 iunie, 17 eroi ne-au ajutat să schimbăm viitorul celor 10 tinere din centrele de plasament, iar vremea urâtă și ploaia au întărit superputerile eroilor noștri. 

Am reușit să strângem suma de 1885 lei, bani care ne vor ajuta să demarăm proiectul ”Clubul de educație AfterCare Start”, care se va desfășura pe o perioadă de 3 luni în care se vor derula următoarele activități:
  • activități de evaluare a nevoilor individuale și consolidarea grupului;
  • activități de educație remedială: meditații personalizate pentru fiecare – minim 1 materie, maxim 3;
  • activități de educație digitală (TIC) și pregătire pentru angajare: consiliere vocațională, construirea unui CV, simulare de interviu, managementul conflictelor etc.;
  • curs intensiv de limba engleză (subcontractat);
  • activități de mentorat de la egal la egal (peer-to-peer): activități diverse, la Scut și în oraș;
  • activități de management și evaluare de proiect
Cele 10 fete incluse în proiect vor părăsi centrul de plasament în următorii 1-3 ani. Au în prezent nevoie de sprijin pentru a-și crește rezultatele școlare și șansele lor de reușită pe piața muncii, odată ce vor pleca din centre. Totodată, fetele au un cerc social foarte restrâns iar programul de mentorat inclus în proiect le va ajuta să își crească rețeaua de prieteni și oameni de sprijin din jurul lor.

Din targetul initial de 3500 lei este nevoie încă de aproape 1700 lei, iar tu ne poți ajuta în continuare să le oferim un viitor mai bun celor 10 tinere Poți face asta accesând următorul link și donând orice sumă online: 
sau
la locațiile partenere: librăriile Șt. O.Iosif, Bookcity sau ceinăria Tipografia.
 
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături! Vă mulțumim că ați ales să faceți o schimbare!

Mulțumirile noastre merg către următorii EROI:
Alina Bonis
Raicu-Greblea Lucia
Toanchina Diana
Haseganu Sorina
Mathe Izabella
Muntoi Krisztina
Canja Raluca Teodora
Neagoie Răzvan
Ursu Adrian-Marian
Stanciu Alexandra
Familia Bunea
Familia Popa
Familia Barbat
Familia Beschi
Familia Suciu
Familia Engel
Familia Sava
Echipa Bursucii Somnoroși
Echipa Hope Runners

Galerie Imagini

Clubul de Educație AfterCare Start

Link-uri Utile

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Granturile SEE, 2009 – 2014
Fondul ONG

Acest website a fost modernizat prin Proiectul "Centrul Sara - servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", proiect finantat prin grant-urile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE, 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org.