SCUT Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov Un moment...

Dragii noștri, am început campania Copiii au nevoie de mama!

Campania s-a născut din nevoia de a fi aproape de mamele și copiii aflați în situații dificile.

Grija noastră se îndreaptă către tinerele mame care provin fie din centre de plasament, fie din familii disfuncționale. Viața acestor mame și a copiilor lor abundă de probleme pe toate planurile: psihologic, social, financiar. La toate acestea se adaugă și trecutul traumatizant al mamelor (în special pentru cele care au trăit în centre de plasament), abuzurile la care au fost supuse (fizic, emoțional, sexual, etc.).

În prezent, ele luptă în multe dintre cazuri, singure, pentru a le putea oferi copiilor lor o altă experiență de viață, una normală și mai liniștită, însă au nevoie de susținere în acest proces. În cei peste 16 ani de lucru cu familii în risc social, am observat că unul dintre riscurile care apar este acela de a eșua în efortul de a menține o viață decentă și aceste mame, ajung uneori, din disperare, să își abandoneze copii.

Ce este de făcut? Unii ar spune că avem nevoie de minuni, iar noi vă spunem că aceste minuni pot fi realizate doar cu ajutorul vostru. Fiecare gest mărunt venit din partea voastră poate schimba traseul de viață al acestor persoane. Și pentru că stă cu adevărat în puterea noastră să acționăm, vă invităm alături de noi în această campanie pentru că noi credem cu tărie: COPIII AU NEVOIE DE MAMA!

Cum poți susține cauza SCUT?

  • Dă un share postării ca să ajungă la cât mai mulți oameni minunați,
  • Devino fundraiser al cauzei noastre,
  • Donează.

Implică-te pentru că: VOI AJUTAȚI, NOI AJUTĂM, EI AU O ȘANSĂ!


Înapoi

Donaţii pentru SCUT

Dacă doriţi să ajutaţi Asociația de Servicii Sociale SCUT, Braşov, cea mai simplă şi rapidă opţiune este să faceţi o donaţie. Donaţiile sunt făcute prin PayPal, o platformă internaţională de plăţi online care ne ajută să garantăm că donaţiile dvs. sunt sigure, rapide şi că ajung direct la noi.

Recomandaţi această pagină prietenilor


Mulţumim susţinătorilor